Baan Fanny No 6 till salu!

Fantastiskt inhägnat radhusområde med totalt 22 hus. Bästa läge vid Soi 94, ca 1 km ifrån havet, beläget mittemellan Market Village och Blueport, de stora och supermoderna shoppingarkaderna i Hua Hin. Promenadavstånd till massor av bra restauranger och inom 2 mils radie finns flera golfbanor i toppklass att välja mellan.

Husen är i två plan och övre plan har två sovrum med 4 bäddar. På nedre plan finns ett fullt utrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning med härlig soffa, TV och stereo samt trådlöst Internet. Stor veranda i direkt anslutning till vardagsrummet med utsikt över den gemensamma poolen. Det finns 2 toaletter varav den på övervåningen har stort duschutrymme och den på bottenvåningen inhyser även tvättmaskin.

Totala boytan inklusive verandan är 95 kvm. På de gemensamma ytorna finns det en 15 meters pool, som också har barnpool, en jättestor gräsmatta som verkligen inbjuder till att sola och koppla av samt parkering. Det finns personal boende på området som sköter om allt det praktiska, såsom städning av husen, trädgård och pool. LARF som förvaltar husen har sitt kontor fem minuter från området med personal som pratar svenska och dom hjälper bl.a till att beställa transfer, golftider, utflykter etc. Huset säljs med alla inventarier.

Kontakta oss

Maila oss för mer information och visning av detta objekt.
  • Jag är intresserad av följande objekt