Villa med pool och Gavelradhus på Emma ovanför Soi 94 Hua Hin.

”EN LITEN OAS” är nu till salu!

Nu säljer vi en villa OCH ett radhus med ryggen mot varandra som skapar unika möjligheter t ex:
Erbjud släkt och vänner boende vägg i vägg när ni själv är där.
Hyr ut radhuset och finansiera driftkostnaderna för båda husen.
Egen gång i muren mellan husen ger enkel tillgång till stora poolen, grannar, service mm.

Med endast 5 meter mellan köksdörrarna, obesvärande genomgång i muren från villan in till radhusområdet även när radhuset hyrs ut skapas flexibilitet och många möjligheter som är svåra att hitta i Hua Hin.

Området ligger c:a 400m ovanför stora restauranggatan Soi 94, 2,5 km till stranden och köpcentrum. Utmärkt kvarterskrog i närområdet som även levererar mot beställning.

Poolservice, trädgårdsskötsel, städning och tillsyn året runt sköts av LARF´s personal som alltid bor på området och varit knutna hit sedan starten 2007. Transportservice finns också.

VILLAN 31/161 Soi Emma
Invändigt har huset 4 rum och kök på totalt 152 kvm inkl. biutrymmen. Tre sovrum, två badrum och öppen planlösning i kök och vardagsrum. Köket och de flesta möbler har levererats av CABINET Interior i Hua Hin. Luftkonditionering och takfläkt i alla rum. Tvättmaskin nyinköpt 2017, diskmaskin nyinköpt 2018, Ugn, Micro, Kyl o Frys med ismaskin, larm. Huset har ett förråd om 8 kvm på baksidan.

Utvändigt är markyta 540 kvm med en omsorgsfullt anlagd och välväxt trädgård med timerstyrd belysning och tre olika sittgrupper. Pool med vattenfall och trappor i båda ändar samt utedusch. Stor pergula med takfläkt och soffgrupp samt en carport med inbyggt tak och spalje mot grannen. 2016 investerades i helt nya svala och halkfria tales/klinkers i hela trädgården.
En Vespa (Honda), två cyklar samt tre golfutrustningar lämnas kvar mm. mm.

RADHUSET Baan Emma nr 6
Smakfullt möblerat gavelradhus om 110 kvm med altan under tak på 16 kvm med väggfläkt. Huset har två extra fönster installerade som gör det ljusare än andra liknande hus.

Bottenvåningen har en öppen planlösning med vardagsrum/matplats med takfläkt. Kök med spisplattor, kyl o frys, Micro, kaffebryggare, vattenkokare och säkerhetsskåp. WC med tvättmaskin.

Övervåningen har 2 sovrum med luftkonditionering samt WC med dusch och förvaring i övre hallen.

Pris
Villan 1 850 000 SEK
Radhuset 450 000 SEK
Båda husen 2 200 000 SEK
Köpare av båda husen har företräde.

All försäljning sker genom LARF Company Ltd Thailand, Magnus Laurin

Kontakta oss

Maila oss för mer information och visning av detta objekt.
  • Jag är intresserad av följande objekt

VILLAN 31/161 Soi Emma:

RADHUSET Baan Emma nr 6: