De thailändska myndigheterna vill ha bättre koll på utlänningar och denna gången är det Immigration. Regeln har funnits sen tidigare, men nu kräver dom att ni ska inom 24 timmar, se till att detta dokument är ifyllt och inlämnat till oss på kontoret.

”Please fill in all of the information to register your arrival by law with the Immigration police”

OBS! För er som bor på Baan Victoria, Jennie, Fanny, Emma & Lisa. Vi kommer hjälpa er med att föra in denna informationen i deras system, så ni slipper åka till Immigration. Gör det enkelt för er, printa ut detta dokument (nedan) och skriv in alla data. Ni kommer sakna en uppgift och det är: Departure Card No (Kodnumret uppe i högra hörnet på ”Ankomstkortet” som ni får på flyget).

Var vänlig att inom 24 timmar lämna detta på kontoret, så ser vi till att Immigration får dessa uppgifter som enligt lag ska vara dem tillhanda inom utsatt tid.

Det går även att scanna eller ta en bild från mobilen på dokumentet och mejla till Nok på kontoret, hennes mejladress är nok@larf.se

OBS!! Ni som har egna villor har också skyldighet att fylla i dokumentet, men vi kan dock inte hjälpa till att lägga in detta i Immigrations datorsystem. Detta måste ni lösa själva.

Hör av er om ni har några frågor.

Hälsningar

LARF

LADDA NER DOKUMENTET HÄR