LARF Company Ltd (Thailand) är ett svenskägt förvaltningsbolag som tar hand om fastigheter i Hua Hin. Företaget har varit verksamt i Thailand sen 1999.

Vi sysslar enbart med tjänster som har med själva förvaltningen att göra och har gjort det sen 2003. Grundtanken har från början varit att erbjuda husägarna ett heltäckande koncept beträffande förvaltningen. Att skapa trygghet för husägaren den tid denne inte själv är på plats.

LARFs viktigast resurs är personalen. För oss har det alltid varit viktigt med rekrytering utav bra personalen på områdena, många utav dem är släkt och kommer från samma by i nordöstra Thailand. På de områden vi förvaltar så bor vår personal och kan därför sköta om områden på ett mycket mer effektivt sätt och kontakten med husägare och hyresgäster blir mer familjärt.

Våra Managers är bosatta i Thailand sen många år och fyra av fem är svenskar och talar dessutom flytande Thai. Den femte Managern är Thailändska och är ansvarig för Villa Vista, som är det senaste tillskottet av de områden som vi förvaltar.

Vi förvaltar även fristående hus och det gör vi också med egen personal som åker moped mellan de olika villorna, vi kallar dem för vår “ambulerande personal”

Konceptet Trygghet ger Trivsel handlar om att vi ser till helheten i hur ett område eller ett enskilt hus bör förvaltas.