Vi erbjuder er husägare två alternativ till förvaltning beroende på hur ni bor idag: områdesförvaltning(Baan) eller för enskilda hus.

Områdesförvaltningen

Basen för verksamheten är områdesförvaltningen, där vi uteslutande arbetar med egen personal. Idag har vi 30 personer anställda på dessa områden. Fyra svenska managers och en thailändsk manager ser till att allt fungerar. Just denna möjlighet till direktkontakt med managern, när behov uppstår, har visat sig vara en viktig faktor i hur trygg förvaltningen uppfattas av husägaren och dennes eventuella gäster. Att kunna göra sig förstådd och ge direktiv till våra managers som dessutom pratar engelska och thai och har samma normer som vi nordbor är vana vid, har visat sig lyckosamt.

Vi har i många år tagit hand om förvaltningen på sex områden – Baan Victoria, Jennie, Fanny, Emma, Lisa & Kim. Förra året tillkom även Villa Vista som ligger vid soi 126. Till detta har vi även utvecklat förvaltning för enskilda hus och det är där vi ser att efterfrågan stadigt ökar.

Våra referensområden är följande, totalt 196 st hus:

  • Baan Victoria
  • Baan Jennie
  • Baan Fanny
  • Baan Emma
  • Baan Lisa
  • Baan Kim
  • Villa Vista

Husförvaltningen

Till stor del beroende på att många husägare gjort dåliga erfarenheter genom egna arrangemang med lokala kontakter som ej förstått vidden av, eller haft kunskap om, hur en förvaltning bör se ut och innehålla. Att ha någon som ”åker förbi och tittar till huset”, räcker inte alltid när oturen är framme i form av termiter eller inbrott. Med vårt svenska management på plats i Hua Hin sätter vi oss tillsammans med husägaren och lyssnar av önskemålen och därefter skapar vi rutiner, hur arbetet ska gå till och hur informationen ska ske.

Förvaltning