Denna utflykt arrangeras varje dag. Transfern hämtar upp er vid bostaden mellan klockan 08:00 och 08:30 för en kort färd till Mai Thais marina vid Pranburi River, några mil söder om Hua Hin. Här ligger båten ankrad och väntar på er.

Klockan 09:00 är det dags för avfärd längs med floden ut mot havet. På vägen passeras lokala fiskare, ett skeppsvarv och fiskebåtar ute på jobb. Efter ungefär 20 minuters båtresa är ni ute på öppet hav och färden fortsätter längs kusten söderut till Dolphin Bay och Khao Kalok – Skalleberget. Har ni tur får ni syn på den rosa Irrawaddydelfinen som är vanligt förekommande i dessa vatten. Vi kan dock inte garantera några delfiner, men chansen brukar vara 50/50.

Runt klockan 11:00 har vi korsat Dolphin Bay och anländer till Monkey Island – Apön – där den lokala apflocken inväntar vår ankomst. Vi ankrar nu båten och forsätter med longtail-båt alt. om ni vill simma in till ön för att mata aporna och ta en promenad längs stranden. Vi har även lite tid till ett uppfriskande bad, innan det är dags att duscha av sig inför lunchen som serveras ombord klockan 12:00.

Lunchen, som ingår i priset (läsk och öl ingår inte i priset, det gör dock vatten) består av en buffé med både thailändsk och västerländsk mat. Naturligtvis serveras det även färsk frukt. Efter lunch finns det tid för fiske för de som vill och de som hellre vill ta det lugnt kan luta sig tillbaka och njuta av utsikten över Sam Roi Yod, en marin nationalpark. Håll även ögonen öppna efter delfiner, som helt plötsligt kan dyka upp runt båten.

Klockan 13:00 fortsätter vi vår färd mot öppet hav för mer och bättre fiske. Man kan även ta det lugnt på soldäcket med en kall Cola eller öl (läsk och öl ingår inte i priset, det gör dock vatten). Klockan halv tre är det dags att börja tänka på refrängen och styr kosan hemåt mot marinan där vi anländer ca 16:00 för vidare färd hem till Hua Hin.

  • Boka

  • Pris: ฿ 1,850.00 Antal:
  • Pris: ฿ 1,000.00 Antal:
  • ฿ 0.00