Denna utflykt arrangeras varje dag. Ni blir upphämtade vid er bostad ca 07:30 för en kort färd till Mai Thais marina vid Pranburi River, några mil söder om Hua Hin. Här ligger båten ankrad och väntar på er. Bilfärden tar ca 30 minuter.

När det är dags för avfärd åker båten längs med floden ut mot havet. På vägen passeras lokala fiskare, ett skeppsvarv och fiskebåtar ute på jobb. Båten tar er längst med kusten vid Sam Roi Yod, en marin nationalpark. Med denna utflykt spenderar ni hela dagen ute på havet och fiskar på olika platser.

Man kan även ta det lugnt på soldäcket och luta sig tillbaka och njuta av utsikten över Sam Roi Yod. Har ni tur får ni syn på den rosa Irrawaddydelfinen som är vanligt förekommande i dessa vatten. Vi kan dock inte garantera några delfiner, men chansen brukar vara 50/50.

Lunchen, som ingår i priset (läsk och öl ingår inte i priset, det gör dock vatten) består av en buffé med både thailändsk och västerländsk mat. Naturligtvis serveras det även färsk frukt. Håll även ögonen öppna efter delfiner, som helt plötsligt kan dyka upp runt båten. Kosan styrs hemåt från marinan ca 16:00 för vidare färd hem till Hua Hin.

Den fisk ni lyckas att dra upp får ni ta med er hem, ett tips till er som inte vill tillaga den är att ta med fisken hem och ge den till personalen på det område ni bor eller kanske någon av LARFs personal på kontoret.

  • Boka

  • Pris: ฿ 2,500.00 Antal:
  • Pris: ฿ 1,500.00 Antal:
  • ฿ 0.00