Ni blir upphämtade från ert boende klockan 09:00 och är tillbaka ca 15:00. Efter en timmes resa söderut genom det thailändska landskapet, med bland annat ananasfält kommer ni till en oförstörd fiskeby mitt i nationalparken Sam Roi Yod, Thailands första marina nationalpark som etablerades redan 1966.

Därifrån åker ni, om vädret tillåter, båt runt udden till en lång fin sandstrand där ni vadar iland och med lite tur kan ni skymta rosa Irrawaddydelfiner ute till havs. Om vågorna är för höga för en säker båttur vandrar ni istället till stranden. och

Ni som bara vill ta det lungt kan stanna på stranden för sol och bad. Ni som är mer äventyrliga kan istället besöka grottan Phrayanakorn där ni hittar Kung Rama V’s paviljong upplyst av solen genom grottans tak. Ta på er bekväma skor då den ca 400 meter långa promenaden till grottan kan vara påfrestande. Glöm inte att ta med dricksvatten på promenaden!När de äventyrliga i gruppen återvänt till stranden bjuds det på en härlig lunch innan ni åker tillbaka till Hua Hin.

Anmäl ditt intresse för denna utflykt
Om du är intresserad av att boka denna utflykt var vänlig fyll i formulär. Vi kommer, efter att ha kontrollerat tillgängligheten, kontakta er med bekräftelse.

  • Boka

  • Pris: ฿ 1,800.00 Antal:
  • Pris: ฿ 900.00 Antal:
  • Pris: ฿ 0.00 Antal:
  • ฿ 0.00