Denna utflykt arrangeras varje onsdag (är ni fler än 6 vuxna så går det även att boka en annan dag). Ni blir upphämtade med transfer från ert boende klockan 06:30 och är tillbaka ca 19.00.Efter två timmars resa från Hua Hin anländer ni till Damnoen Saduak, kanske den mest kända av Thailands alla flytande marknader som ger er, förutom många fotomöjligheter, en inblick i hur livet i Thailand en gång levdes – på och omkring kanalerna.

Efter marknad går färden vidare till den berömda Bron över floden Kwae i Kanchanaburi. Bron byggdes av krigsfångar till den japanska armén under andra världskriget som en del i deras planer på herravälde över hela Asien. Bron bombades sedemera av allierat flyg. De runda delarna är original medan mittersta, kantiga delarna är nya, betalade av Japan.

Ni får också besöka krigskyrkogårdarna i staden, där omkring 9 000 krigsfångar, vilka dog under byggnationen av bron och resten av den så kallade Dödens Järnväg, ligger begravda.

Ni får sedan njuta av en utsökt lunch (dryck ingår ej). Efter lunchen får ni en härlig tur på en elefantrygg innan färden gårtillbaka till Hua Hin.

Anmäl ditt intresse för denna utflykt
Om du är intresserad av att boka denna utflykt var vänlig fyll i nedanstående formulär. Vi kommer, efter att ha kontrollerat tillgängligheten, kontakta er med bekräftelse.

  • Boka

  • Pris: ฿ 2,800.00 Antal:
  • Pris: ฿ 1,400.00 Antal:
  • Pris: ฿ 0.00 Antal:
  • ฿ 0.00