Halvdagsutflykt till det vackra vattenfallet Pala-U, tillhörande nationalparken Kaeng Krachan.Vattenfallet är beläget ca 60 kilometer västerut från Hua Hin sett, vid gränsen till Burma. På väg till vattenfallet stannar ni till vid det kända templet Huay Mongkon. Sedan fortsätter färden förbi ananasplantage och genom djungel och med lite tur kan ni få se både elefanter och gibbon liksom en hel rad andra vilda djur. Håll ögon och öron öppna.

Väl framme kommer ni efter en kort promenad genom djungeln fram till det första fallet. Pala-U består sammanlagt av 16 steg, men för de flesta räcker det gott och väl att klättra upp till fjärde eller femte steget, dit man tar sig på ungefär en halv timme. De högre stegen är väldigt svåråtkomliga och rekommenderas bara för de riktigt uthålliga och vältränade.

Det finns flera naturliga pooler där det går bra att bada. De som inte vill bada kan istället njuta av lugnet och alla fåglar, fjärilar och andra djur som finns i området.

Efter ca en till en och en halv timme vid fallet återvänder ni till samlingsplatsen och sen blir det lunch och förfriskningar innan det bär av tillbaka till Hua Hin igen.

OBS! Bra skor är nödvändiga för denna utflykt.

Bästa tidpunkten att besöka vattenfallen är från november – april.

Ni som vill avsluta dagen med elefantridning kan så göra, mot ett tillägg på 500 THB/vuxen och 250 THB/barn.

Anmäl ditt intresse för denna utflykt
Om du är intresserad av att boka denna utflykt var vänlig fyll i formuläret. Vi kommer, efter att ha kontrollerat tillgängligheten, kontakta er med bekräftelse.

  • Boka

  • Pris: ฿ 1,800.00 Antal:
  • Pris: ฿ 900.00 Antal:
  • Pris: ฿ 0.00 Antal:
  • ฿ 0.00